Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Ve Güvenlik Şartları

www.malatyaogretmenevi.com.tr, kullanıcılarının bilgilerinin gizliliğine ve güvenliğine saygı göstermekte ve gerekli tedbirleri almak için elinden gelen gayreti göstermektir. İşbu Gizlilik ve Güvenlik Şartları, www.malatyaogretmenevi.com.tr ile yaptığınız alışverişlerde vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin güvenlik ve gizliliğine ilişkin politikaları ve uygulamaları açıklamaktadır.

www.malatyaogretmenevi.com.tr, adresini kullanarak gizliliğe ilişkin yükümlülüklere ve uygulamalara sadık kalacağınızı peşinen beyan ve taahhüt etmektesiniz. Ayrıca, www.malatyaogretmenevi.com.tr ,sunmuş olduğunuz kişisel bilgilerinizin işbu Gizlilik ve Güvenlik Şartlarında belirtilen şekilde www.malatyaogretmenevi.com.tr, tedarikçiler ve/veya aracı kurumlar tarafından toplanması ve kullanılmasını kabul etmiş bulunmaktasınız. Gizlilik Şartları Web Sitesinin ve mobil uygulamalarının tüm bölümlerinde geçerli olacaktır.

Aşağıdaki amaçlar için, hakkınızdaki bilgilere, hesabınızın ve/veya iletişimlerinizin içeriği hakkındaki bilgilere erişebilir veya bunları açıklayabiliriz:

Yasalara veya bize tebliğ edilen yasal işlemlere uymak,

Yasalara aykırı faaliyetlere katılmak veya yardımcı olmak için bu hizmeti kullanmak da dâhil Kullanıcı Koşulları ile Nihai Satış Sözleşmesinin olası ihlallerini araştırmak veya teyit etmek, www.malatyaogretmenevi.com.tr’ u, çalışanlarını, müşterilerini veya kamunun haklarını, mülkünü veya güvenliğini koruma

Aşağıdaki maddelere yönelik amaçlarla tarafımızca toplanmış olan tüm bilgiler güvenli bir ortamda saklanmaktadır:

Rezervasyon ve satışınızın işleme konulması ve hesabınızın yönetilmesi;

İşlemlerinizle ilgili istatistiklerin yapılabilmesi ve tarafınızla olan bağlantımızın devamını sağlayabilmek için bağlantı listelerinin oluşturulması;

Site kullanımı ile ilgili ticari istatistik ve analizlerin bir araya getirilmesi ve Kimlik, doğrulama ve kayıt oluşturulması.

Sistemle ilgili sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, www.malatyaogretmenevi.com.tr, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Web Sitesini kullanarak site aracılığı ile edinilebilen kişisel bilgilerinizi www.malatyaogretmenevi.com.tr ve ona bağlı şirketlerin, ortak ve acentaların sağlamış olduğu diğer ürünler veya hizmetler hakkında sizi bilgilendirmek ya da şu anki ürünlerimiz, hizmetlerimizin satışı ve kampanya duyurularımızı iletmek amacıyla kullanılabilir.

www.malatyaogretmenevi.com.tr’un size en iyi şekilde hizmet sunabilmesi için, isim, soyisim, kimlik belge numarası, adres gibi bilgileri içeren ancak bunlarla sınırlı olmayan, talep edilen ürün ya da hizmetimize göre değişebilen bir takım kişisel bilgilerinizi vermeniz zorunludur. Bu bilgiler kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2 de dahil gerekli tüm mali bilgileri içerir. Tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz internet güvenlik standardı olan SSL Secure sistemi ile 256 mbit şifrelenmiştir. Bu şekilde internet üzerindeki dolaşımları sırasında herhangi bir şekilde bu bilgilerinizin istenilmeyen kişi veya kurumlarda ele geçirilmesi önlenmiştir. Girmiş olduğunuz veriler, işlemleriniz ve hukuki gereklilikler süresince tarafımızca saklanmaktadır. Ve ayrıca kullanılan Kredi kartı bilgileriniz tercihinize göre siteden bağımsız olarak şu anda mevcut en güvenli kredi kartı ödeme sistemi olan 3D Secure sistemiyle şifrelenip bankalara ulaştırılabilir. Bu bilgiler direkt olarak bankaların sunucularından geçtiği için bankalar haricinde ne bizim ne de üçüncü kişiler tarafından hiçbir şekilde görüntülenemez, saklanamaz ve depolanamaz. Sitemizdeki kayıt formları, sipariş formları, anketler ve yazışmalar, irtibat bilgilerinizi (adınız, soyadınız, email adresiniz, telefon numaralarınız ve posta adresiniz) ve demografik bilgilerinizi (yaşınız ve gelir seviyeniz) vermenizi talep edilebilir. Demografik bilgileri, sitemizi kullanıcılarımızın ilgi alanlarına uyarlamak için kullanabilir ve reklamların hedef kitleye uyarlanabilmesini temin etmek maksadıyla yalnızca diğer kullanıcılara ait bilgilerle birlikte olmak üzere reklam verenlerle paylaşılabilir.

www.malatyaogretmenevi.com.tr üyesi olduğunuz andan itibaren aksi tarafınızdan talep edilmediği sürece günlük ve haftalık bilgilendirme e-mailleri, e-mail adresinize gönderilebilir. Dilediğiniz zaman bu e-maillerle ilgili değişiklik yapma, hizmetten vazgeçme ve yeniden başlatma hakkınız bulunmaktadır. Bu e-maillerin içeriği, satın almış olduğunuz ürün veya ürünlerle ilgili bilgiler, ilgileneceğinizi düşündüğümüz diğer ürünler, 3. kişilerin reklamlarını ve benzeri bilgileri içerebilir. www.malatyaogretmenevi.com.tr Gizlilik ve Güvenlik Şartlarını güncellemek suretiyle her an değiştirebileceğinden; Kullanıcıların güncel şartları kontrol etmek için bu sayfayı belli aralıklarla ziyaret etmesi gerekmektedir.

İşbu Gizlilik Şartları, Kullanım Şartları ile birlikte bir bütündür, birlikte yorumlanmalıdır. Gizlilik ve Güvenlik Şartlar ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için sitemizdeki iletişim bölümünden bize e-mail gönderebilirsiniz. www.malatyaogretmenevi.com.tr üyelik iptal işleminizi info@malatyaogretmenevi.com.tr adresine e-mail göndererek gerçekleştirebilirsiniz. www.malatyaogretmenevi.com.tr aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Web Sitesini kullanarak gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.

Malatya Öğretmenevi VE ASO AYDINLATMA METNİ
Malatya Öğretmenevi ve ASO olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda tanımlı veri sorumlusu sıfatıyla işlediğimiz kişisel verilerinizin güvenliğine önem veriyoruz. Bu nedenle sizleri kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak bilgilendirmek isteriz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI
Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemelere uygun olarak aşağıda belirtilen amaçlar ve hukuki sebepler çerçevesinde işlenmektedir: Otel Rezervasyonu İşlemleri: Kişisel verileriniz, otel rezervasyonunuzun tamamlanması ve yönetilmesi amacıyla işlenir. Rezervasyon onayı, iptali ya da değişiklikleri ile sizlere hizmete ilişkin hatırlatma amacıyla iletiler göndermek de bu amaç kapsamındadır. Rezervasyon işlemleri sırasında kişisel verilerini paylaştığınız üçüncü kişilerin, kişisel verilerinin sizin tarafınızdan Malatya Öğretmenevi ve ASO ile paylaşıldığının farkında olmalarının ve Malatya Öğretmenevi ve ASO verileri kullanım biçimini kabul etmelerinin sağlanmasının sizin sorumluluğunuzda olduğunu hatırlatmak isteriz.

Müşteri Hizmetleri: Rezervasyon işlemlerini kolaylaştırmak ve sunduğumuz hizmetlere ilişkin taleplerinizi karşılamak amacıyla web sitemizdeki çağrı merkezimizden müşteri hizmetleri sunmaktayız. Müşteri hizmetleri çalışanlarımızla iletişim sırasında paylaştığınız kişisel verileriniz talebinizi yanıtlamak amacıyla işlenir.

İletişim: Malatya Öğretmenevi ve ASO’na sağladığınız kişisel verileri kullanarak sizinle çeşitli amaçlarla iletişime geçebiliriz. Rezervasyon işlemlerinizin tamamlanması, hatırlatma ve uyarı iletilerinin gönderilmesi ve bize iletmiş olduğunuz talebinizin yanıtlanması bunların başlıcalarıdır.

Hukuki Yükümlülükler: Kişisel verileriniz Malatya Öğretmenevi ve ASO’nun tabi olduğu herhangi bir mevzuat hükmünün gerektirmesi halinde işlenebilir, aktarılabilir ve ilgili mevzuatta öngörülen ya da amaç için gerekli olan süre boyunca saklanabilir.

Uyuşmazlıkların Çözümü: Malatya Öğretmenevi ve ASO ileride ortaya çıkabilecek uyuşmazlıklarda hukuka uygun işlemler gerçekleştirdiğini ve yasal yükümlülüklerini yerine getirdiğini ispatlamak ve uyuşmazlıkların çözümünü sağlamak amacıyla kişisel verilerinizi işleyebilir, ilgili yasal merciler ile paylaşabilir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ
Malatya Öğretmenevi ve ASO kişisel verileri, Kanun’da yer alan hukuki sebeplerden en az birinin varlığı halinde işlemektedir. Yukarıda belirtilen kişisel veri işleme amaçlarının dayandığı hukuki sebepler şu şekildedir:

Otel rezervasyonu işlemleri ve müşteri hizmetleri, Kanun m.5/2(c) hükmünde belirtilen bir sözleşmenin kurulması ya da ifası hukuki sebebine dayalı olarak gerçekleştirilmektedir.

Hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz veri işleme faaliyetleri, Kanun m.5/2 (ç) hükmünde belirtilen hukuki sebebe dayanır.

Uyuşmazlıkların çözümü için kişisel verilerin işlendiği haller, Kanun m.5/2(e) hükmünde belirtilen bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması hukuki sebebine dayanır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
Malatya Öğretmenevi ve ASO web sitesi üzerinden gerçekleştirdiğiniz rezervasyonların tamamlanması ve yönetimi amacıyla kişisel verilerinizi rezervasyon yaptırdığınız yurt içindeki ya da yurt dışındaki konaklama tesisi ile paylaşır.

Bunun yanı sıra kişisel verilerinizin Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen şartlar çerçevesinde Malatya Öğretmenevi ve ASO ‘nun iş ortakları, dış hizmet alımı gerçekleştirdiği tedarikçileri ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi kapsamında talep edilmesi halinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla paylaşılabilir.

VERİ SAHİBİ OLARAK HAKLARINIZ
Veri sahibi olarak Malatya Öğretmenevi ve ASO başvurarak;

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de öngörülen başvuru usullerine uygun olarak Malatya Öğretmenevi ve ASO’na iletmeniz durumunda …Malatya Öğretmenevi ve ASO talebinizi niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Malatya Öğretmenevi ve ASO Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücreti alabilir.

www.malatyaogretmenevi.com.tr erişim bilgileri:
Telefon : 0(422) 326 15 43

Niyazi Mh.Karakaş sok. no:2 :, 44100 Battalgazi-Malatya